Suddiga morgontankar

Igår stack jag faktiskt ut och sprang tidigt på morgonen, och det lämnade en skön känsla i kroppen hela dagen. Jag ska ut denna morgon också, men en del av mig bestämde sig för att vi ska ha sovmorgon nu, så det är bara att gilla läget. Imorgon är det dags att jobba igen.

Jag fick plats på Vipassana- kursen i december. Jag blev så jätteglad när jag fick det mailet. Det ska bli så otroligt skönt. Vilken tur jag hade i livets lotteri.

Saknar Thomas Di Levas digitalfika i höstmörkret, men jag har full förståelse för att han inte kan göra allt samtidigt. Han får ju äntligen vara ute och spela igen nu. Digitalfikat var mysigt. Det var fina stunder, och roligt att folk kunde ringa in. Andra som sitter och fikar i hela landet ringer och delar med sig av sina tankar, vad som helst kunde hända. Sedan blev det både om UFOn och mysterier – och musik på det. Det var faktiskt ett väldigt lyckat koncept.

Önskar det kunde komma lite snälla och intelligenta utomjordingar hit till jorden, med superkrafter – som kan hjälpa oss att ställa allt till rätta igen.

Nu visar klockan på 06:33, och jag känner att det är dags. Ut och andas friskluft. Det kanske ser ut som att jag inte har någon hund med mig när jag springer, men jag har ett helt gäng fyrfota vänner kring benen, från andevärlden.

Önskar er en fin dag where ever you are, och tack för att du läste.